خواص دارویی میوه ها

چگونگی درمان بیماری ها با استفاده از خواص میوه ها

خواص دارویی میوه ها

چگونگی درمان بیماری ها با استفاده از خواص میوه ها

پسته(Pistachio)


پسته دارای مواد غذایی فراوانی است و برای تقویت بیماران و اشخاص ضعیف مناسب است. پسته مواد مختلفی دارد که شامل پروتئین، آهن، مواد چزب، کلسیم، فسفر، ویتامین 3B ـ 1B ـ A و پتاسیم می باشد.
مغز پسته به علت داشتن آهن خونساز است و کسانی که مبتلا به کم خونی هستند باید حتماً روزانه مقداری پسته بخورند.
پسته نیروی جنسی را تقویت کرده و برای مغز، آرامش قلب و اعصاب، باز کردن مجاری کبد، معده، سرفه و اسهال خونی و معمولی مفید است.
جوشانده برگ و پوست درخت پسته برای رفع درد و خارش مقعد مفید است.


خواص پوست سبز پسته:

پوست سبز پسته نیز دارای خواص زیادی می باشد و در رنگرزی به کار می رود. برای رفع بوی بد دهان و التیام زخمهای داخل دهان و استحکام لثه ها، دل بهم خوردگی و استفراغ، اسهال و سکسکه مفید است.


خواص پوست سفید پسته:

پوست سفید پسته دارای بواسیر بسیار مفید است و برای درمان این بیماری باید پوست سفید پسته را در آب بجوشانید و آن را داخل لگن ریخته و در آن بنشینید، برای رفع درد این ناحیه مفید است.


مضرات:

مغز پسته چربی زیاد دارد برای معده مناسب نیست و کسانی که معده ضعیف دا رند باید آن را با زردآلو بخورند.
در ضمن خوردن زیاد پسته باعث گرمی بدن و کهیر و دانه های قرمز رنگ در پوست می شود.
برای رفع گرمی و خشکی باید پسته آن را با سرکه، انار ترش و یا برگه زردآلوی ترش میل کنید.
ـ پسته در مقایسه با بیش از 200 ماده خوراکی( انواع آجیلها، حبوبات، سبزیجات، میوه های خشک و تر، لبنیات، گوشت و دهها نوع خوراکی دیگر) بیشترین آهن را داراست. از پسته به عنوان یک خوراکی خونساز و مقوی بدن نام برده می شود. مغز پسته میزان حافظه را بالا می برد، نیرو و نشاط کودکان افزایش می دهد و عارضه ای در کودکان و نوجوانان به وجود نمی آورد. البته در خوردن ان نباید زیاده روی کرد.