-
خیار (Cucumber)
دوشنبه 23 فروردینماه سال 1389 13:16
Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 خیار گیاه بومی هندوستان است و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است. حدود بیست قرن قبل از میلاد مسیح مصریان قدیم از آن استفاده می کرده اند . خیار از آن دسته میوه های بهشتی است که پیامبر گرامی اسلام به آن علاقه ی فراوان داشته اند و خوردن آن را با کمی نمک توصیه می...
-
فندق (Hazelnut)
دوشنبه 9 فروردینماه سال 1389 13:58
فندق درختچه ای است به ارتفاع تقریباً 2 متر که برگ های آن پهن و نوک تیز است. این درخت بومی اروپا و آسیای صغیر است و دارای پوششی سبز رنگ بوده که پس از خشک شدن تدریجاً از آن جدا می گردد. مغز فندق در حدود 60 درصد روغن دارد که به رنگ زرد روشن بوده و دارای طعم ملایم و بوی مطبوعی می باشد. از روغن فندق در تغذیه، عطر سازی و...
-
پسته(Pistachio)
چهارشنبه 12 اسفندماه سال 1388 11:56
پسته دارای مواد غذایی فراوانی است و برای تقویت بیماران و اشخاص ضعیف مناسب است. پسته مواد مختلفی دارد که شامل پروتئین، آهن، مواد چزب، کلسیم، فسفر، ویتامین 3B ـ 1B ـ A و پتاسیم می باشد. مغز پسته به علت داشتن آهن خونساز است و کسانی که مبتلا به کم خونی هستند باید حتماً روزانه مقداری پسته بخورند. پسته نیروی جنسی را تقویت...
-
خرمالو (persimmon)
چهارشنبه 28 بهمنماه سال 1388 10:38
خرمالو سرشار از ویتامینA و بتاکاروتن است. همچنین دارای مقدار قابل توجهی ویتامین های B1 ، B2 ، B3 و C می باشد. در ضمن این میوه خوش رنگ و خوش طعم دارای مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم ، گوگرد ، آهن ، فسفر ، منیزیم و پتاسیم است. هر یک از مواد معدنی فوق نقش مؤثری در سلامتی و تندرستی بدن ما دارند. اگر خرمالو به خوبی...
-
انجیر (Fig)
شنبه 17 بهمنماه سال 1388 11:33
انجیر میوه ای است شیرین و گوشتدار که درون آن پر از دانه های بسیار ریز است و پس از رسیدن شیرین و زرد رنگ می شود و بهترین غذا برای بیماران عصبی است. خواص: انجیر ادرارآور است و کسانی که به خروج ادرار احتیاج دارند باید انجیر مصرف کنند. انجیر سینه را نرم می کند. برگ های درخت انجیر، ظروف آشپزخانه را کاملاًپاک می کند....
-
آلبالو (Black Cherry)
سهشنبه 6 بهمنماه سال 1388 11:46
آلبالو میوه ای سرخ رنگ، شبیه گیلاس ولی کوچکتر و ترش و شیرین. میوه آلبالو، لذیذ، مطبوع و نام دیگرش « آلی بالی» است. درخت آلبالو در مناطق مختلف ایران می روید و از میوه تازه و خشک آن استفاده می کنند و یا شربت و مربا ویا آلبالو پلو و یا خورش آلبالو درست می کنند. از آنجا که قند موجود در آلبالو از لولز است برای بیماران...
-
سیب (Apple)
دوشنبه 28 دیماه سال 1388 11:55
در سیب می توانید: کالری، پروتئین، کلیسم، فسفر، آهن و انواع ویتامین های B3 ـ B2 ـ B1 ـ A و ویتامین C را بیابید. آب سیب برای زیبایی پوست و از بین بردن چین و چروک آن مؤثر است. بهتر است آب سیب را صبح و شب روی پوست گردن و صورت بمالید و ماساژ دهید. همچنین می توانید سیب پخته را با شیر مخلوط کنید و به صورت نیم گرم روی پوست...
-
موز(Banana)
شنبه 19 دیماه سال 1388 15:14
Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 خواص دارویی موز: به سبب داشتن پتاسیم، خاصیت ضد سرطانی دارد و غذای خوبی برای ماهیچه ها است. هم ملین است و هم اسهال را درمان می کند. زخم معده و روده را بهبود می بخشد. موز خونساز است و برای اشخاص کم خون و لاغر...
-
توت فرنگی(Strawberry)
چهارشنبه 16 دیماه سال 1388 13:02
Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 توت فرنگی از میوه هایی است که بسیار لطیف و ظریف بوده و محصئل فصل تابستان است. این میوه دارای خواص زیاد دارویی می باشد و برای تب و تعرق بیش از حد، اسهال و قاعدگی زیاد مفید است. همچنین برای دستگاه هاضمه نیز مفید بوده و خاصیت ضد عفونی کننده دارد و دارای مقادیر زیادی...
-
گلابی (Pear)
دوشنبه 14 دیماه سال 1388 15:37
Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 بر اساس نتایج پژوهش های جدید، گلابی اسیدهایی دارد که هم دستگاه دفاعی بدن را بسیار تقویت میکند و هم خاصیت ضد ویروس ایدز دارد. البته توصیه شده است که هر روز باید گلابی خورد. پیشتر نیز کشف شده بود که گلابی به سبب داشتن منیزیم، فشار خون بالا را کاهش می دهد. گلابی روده...
-
انگور (Grapes)
شنبه 12 دیماه سال 1388 11:01
انگور میوه ای است که بهترین فصل آن تابستان است. البته نوع قرمز آن در زمستان و پائیز هم یافت می شود. انگور منبع غنی از ویتامین C بوده و دارای مقدار کمی اسید است. به همین دلیل به عنوان سفید کننده و پاک کننده به کار میرود. از انگور در تهیه ژله و انواع سالاد استفاده می شود. خوردن این میوه خوشمزه را با پنیر و دانه های...