خواص دارویی میوه ها

چگونگی درمان بیماری ها با استفاده از خواص میوه ها

خواص دارویی میوه ها

چگونگی درمان بیماری ها با استفاده از خواص میوه ها

سیب (Apple)


در سیب می توانید:  کالری، پروتئین، کلیسم، فسفر، آهن و انواع ویتامین های B3 ـ B2 ـ B1 ـ A و ویتامین C را بیابید.


آب سیب برای زیبایی پوست و از بین بردن چین و چروک آن مؤثر است. بهتر است آب سیب را صبح و شب روی پوست گردن و صورت بمالید و ماساژ دهید.
همچنین می توانید سیب پخته را با شیر مخلوط کنید و به صورت نیم گرم روی پوست بگذارید، بعد پوستتان را بشویید.

خوب است بدانید اگر روزی یک عدد سیب بخورید دیگر احتیاجی به دندان پزشک پیدا نمی کنید.


ـ سیب عفونتها را از بین می برد و در واقع نوعی پنی سیلین طبیعی است.
ـ یبوست و اسهال را درمان می کند. افرادی که اسهال دارند باید سیب را رنده کنند و بگذارند تا چند ساعت بماند تا رنگش تغییر کند و تیره شود ( یعنی پکتین موجود در آن اکسید شود) و بعد آن را بخورند.
ـ آب سیب تازه سموم بدن را دفع می کند و برای اطفال خیلی مفید است.
ـ درجه تب را پایین می آورد و گلو درد وسینه درد را بهبود می بخشد.
ـ به سبب خاصیت دفع اسید اوریک، برای درمان بیماری نقرس و آرتروز و رماتیسم بسیار مفید است.
ـ مصرف حداقل 3 عدد سیب در روز خطر مرگ یا بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
ـ بافت گیاهی سیب قادر است که خطر مرگ بر اثر گرفتگی رگهای بدن را تا 14 درصد کاهش دهد.
ـ بافت گیاهی سیب قادر است که خطر مرگ بر اثر گرفتگی رگهای بدن را تا 14 درصد کاهش دهد.
ـ مالیدن مقداری سیب روی محل گزیدگی نیش عقرب یا زنبور به بهبود آن کمک می کند.
سیب و پیشگیری از بیماریهای عصبی:
ـ بر اساس نتایج پژوهشی جدید در امریکا، خوردن روزانه یک عدد سیب خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و از نابودی سلولهای مغز و ابتلا به بیماری های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون جلوگیری می کند. در این پژوهش آمده است که بسته به میزان مصرف سیب، ترکیبات حیاتی و فعال و مهم افزایش می یابند که در کاهش خطر مشکلات و بیماریهای عصبی تحلیلی نقش مهمی دارند.


پوست سیب از ابتلا به سرطان جلوگیری می کند:

مواد غذایی موجود در پوست سیب خاصیت ضد سرطانی دارد ویتامین «ث» از ابتلا به سرطان جلوگیری می کند.
خاصیت ضد سرطانی مواد گیاهی موجود در پوست سیب از ویتامین «ث» نیز بیشتر است.
ـ سیب یکی از میوه های سرشار از ویتامین «فلافونول» است و این میوه خاصیت ضد اکسیدانی دارد و سلولهای آسیب دیده را ترمیم می کند.


سیب و سرطان سینه:

بر اساس نتایج پژوهشی جدید در امریکا، خوردن یک عدد سیب در روز خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان کاهش می دهد.
خوردن سیب برای کبد، لوزالمعده و کیسه صفرا بسیار مفید است و ترشحات اسید معده را افزایش می دهد. خوردن سیب در شب به هضم غذا کمک می کند و خواب خوشی را به همراه خواهد داشت.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد