X
تبلیغات
رایتل
چگونگی درمان بیماری ها با استفاده از خواص میوه ها
شنبه 12 دی‌ماه سال 1388
انگور (Grapes)


انگور میوه ای است که بهترین فصل آن تابستان است. البته نوع قرمز آن در زمستان و پائیز هم یافت می شود.

انگور منبع غنی از ویتامین C بوده و دارای مقدار کمی اسید است. به همین دلیل به عنوان سفید کننده و پاک کننده به کار میرود.

از انگور در تهیه ژله و انواع سالاد استفاده می شود.

خوردن این میوه خوشمزه را با پنیر و دانه های روغنی فراموش نکنید.

انگور از ویتامین های آ، ب، ث و املاح و پتاسیم و ید سرشار است. خوردن این میوه در درمان التهاب معده و روده و دفع سوء هاضمه موثر است.

انگور بسیاری از میکروبهای داخل بدن را از بین میبرد. انگور تازه و کشمش و شیره انگور برای درمان کم خونی بسیار مناسب است.  (کشمش دارای آهن و الیاف و پتاسیم است و بدن کودک به این عناصر مغذی نیاز دارد پس دادن کشمش به کودک را فراموش نکنید.)

هشدار: نوشیدن آب بعد از انگور سبب دل درد می شود. آب انگور در معده های حساس نفخ ایجاد می کند. افرادی که ناراحتی گوارشی دارند نباید دانه های انگور و پوست ضخیم روی حبه ها را بخورند.

خوردن زیاد انگور باعث بروز سنگ کلیه می شود. انگورهای آفت زده، بر خلاف انگورهای تازه و سالم، رسوبات کلیه را افزایش می دهد.