انگور (Grapes)


انگور میوه ای است که بهترین فصل آن تابستان است. البته نوع قرمز آن در زمستان و پائیز هم یافت می شود.

انگور منبع غنی از ویتامین C بوده و دارای مقدار کمی اسید است. به همین دلیل به عنوان سفید کننده و پاک کننده به کار میرود.

از انگور در تهیه ژله و انواع سالاد استفاده می شود.

خوردن این میوه خوشمزه را با پنیر و دانه های روغنی فراموش نکنید.

انگور از ویتامین های آ، ب، ث و املاح و پتاسیم و ید سرشار است. خوردن این میوه در درمان التهاب معده و روده و دفع سوء هاضمه موثر است.

انگور بسیاری از میکروبهای داخل بدن را از بین میبرد. انگور تازه و کشمش و شیره انگور برای درمان کم خونی بسیار مناسب است.  (کشمش دارای آهن و الیاف و پتاسیم است و بدن کودک به این عناصر مغذی نیاز دارد پس دادن کشمش به کودک را فراموش نکنید.)

هشدار: نوشیدن آب بعد از انگور سبب دل درد می شود. آب انگور در معده های حساس نفخ ایجاد می کند. افرادی که ناراحتی گوارشی دارند نباید دانه های انگور و پوست ضخیم روی حبه ها را بخورند.

خوردن زیاد انگور باعث بروز سنگ کلیه می شود. انگورهای آفت زده، بر خلاف انگورهای تازه و سالم، رسوبات کلیه را افزایش می دهد.